Фото: росЗМІ

Росія збільшила темпи підготовки окупантів у Маріуполі: чиновник пояснив, з чим це пов'язано

Військове керівництво Російської Федерації пришвидшило темпи підготовки загарбників на полігонах Маріуполя та цього регіону. При цьому окупанти активно використовують ствольну артилерію.

Про це у Telegram-каналі повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. Він заявив, що українська сторона фіксує нове поповнення таборі підготовки контрактниками з минулого тижня.

"Полігон між Куліково та Бабах-Тарамою знову активний. З понеділка системне тренування з використанням ствольної артилерії", — написав Андрющенко.

Радник мера Маріуполя також  зазначив, що після таємничого потягу в порт, всі три полігони в Маріупольсько-Бердянської агломерації активно використовують ствольну артилерію. 

"Подібний рівень спостерігався рік тому при підготовці Авдіївського наступу росіянами", — додав Петро Андрющенко.

Військове керівництво Російської Федерації пришвидшило темпи підготовки загарбників на полігонах Маріуполя та цього регіону

Мапа: Telegram-канал Петра Андрющенка

Нагадаємо, раніше речник ОТУ "Харків" Віталій Саранцев повідомив, що на Харківщині війська країни-агресорки відправляють на штурми міста Вовчанськ підрозділи, які не мають жодного бойового досвіду і відмовляються йти у бій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.09.2024 13:19