Фото: Telegram-канал руху "Атеш"

Партизани показали "безпечні місця", в яких росіяни ховають техніку та військових у Маріуполі (фото)

Російські загарбники переміщують військову техніку та особовий склад у безпечні місця у Маріуполі. Це пов'язано з можливим застосуванням Силами оборони далекобійних ракет.

Про це у Telegram-каналі повідомляє партизанський рух "Атеш".

Як зазначають у русі "Атеш", агенти підпілля разом із "Маріуполь.Спротив" зафіксували, що російська армія почала активно переміщати техніку та особовий склад на більш безпечні ділянки. Через загрозу далекобійних ракет ЗСУ, командири збройних сил Росії серйозно турбуються за безпеку військ і, окрім як міняти позиції, не мають інших рішень.

"Ми продовжуємо відстежувати маршрути пересування та розкривати місця дислокації окупаційних військ, а вся інформація оперативно передається СОУ для прийняття подальших рішень", — йдеться у зведенні руху "Атеш".

Нагадаємо, раніше партизани встановили, що російські загарбники перекидають техніку з Херсонського напрямку на Курську область. Це говорить про нестачу озброєння у ворожій армії.

Також у тимчасово окупованому Сімферополі партизани виявили та розвідали логістичну базу збройних сил країни-агресорки. На цій базі розташовані склади з продовольством, які постачають військові частини на півострові, а також — підрозділи угруповання військ "Дніпро".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 05.10.2024 12:07