Фото: сайт УАФ

Мудрик розповів про хейт перед матчем зі збірною Грузії

Нападник збірної України Михайло Мудрик відреагував на перемогу у поєдинку третього туру Ліги націй проти команди Грузії (1:0). Він зазначив, що гравці впорались із критикою, яка лунала у бік "синьо-жовтих" перед зустріччю з грузинами.

Про це повідомляє Українська асоціація футболу. Мудрик отримав приз "Лев матчу", який вручають найкращому гравцю поєдинку.

"Дуже приємно отримати приз "Лев матчу". Перед матчем з Грузією було багато критики, експерти обговорювали команду, тренерський штаб, футболістів. Усі згадували про те, що Грузія розгромила Чехію, а ми, своєю чергою, останній матч програли, тому проти Грузії, мовляв, можемо не виходити на поле", — сказав вінгер української збірної.

Михайло також висловив подяку тим уболівальникам, які підтримують команду завжди, попри результат, адже "ігри бувають як хороші, так і погані". 

"А вчора, враховуючи те, як колектив налаштувався на поєдинок, як викладався на полі, ми заслужили на цю перемогу. Гол? Ми відібрали м’яч, я обвів кількох суперників і зряче пробив. Радий принести переможний результат усій Україні. А для команди ці три очки є дуже корисними", — додав Михайло Мудрик.

Між собою Україна та Грузія зіграли десять матчів, з яких сім закінчилися перемогами "синьо-жовтих", а ще чотири були зіграні внічию. Статистика забитих голів 17:6 на користь українців. До цього крайній матч пройшов між командами влітку 2015 року, коли Україна обіграла Грузію (2:1) у товариській зустрічі.

Нагадаємо, раніше компанія Adidas та Українська асоціація футболу повідомляли про початок своєї співпраці. Також було представлено нові домашні та виїзні комплекти форми збірних України на сезон-2024/2025.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 12.10.2024 18:42