На фото: Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Зінченко та Микола Шапаренко. Джерело: УАФ

В УАФ показали нову форму збірної України з футболу: у чому її особливість (фото)

У середу, 9 жовтня, компанія Adidas та Українська асоціація футболу розпочала свою співпрацю. Також було представлено нові домашні та виїзні комплекти форми збірних України на сезон-2024/2025.

Як повідомляє прес-служба УАФ, відтепер німецький бренд є ексклюзивним постачальником форми для всіх збірних, включно із чоловічими, жіночими та молодіжними командами.

Особливість використання форми від цієї компанії у тому, що саме Adidas розробляв ексклюзивну форму для національної збірної України на домашньому Євро-2012. УАФ співпрацювала з німецьким брендом з 2009 по 2016 рік, а з 2017 по 2024 головна команда країни одягалася у форму він іспанського бренду Joma. 

"Працюючи над досягненням спільної мети, це довгострокове партнерство підкреслює участь Adidas у подальшому розвитку футболу в Україні та демонструє амбіції УАФ розвивати таланти й просувати український футбол на міжнародній арені", — зазначили в УАФ.

Так, нові домашня та виїзна форма національної збірної з легендарними трьома смугами на плечах та гаслом "Слава Україні!" на спині відображають кольори українського прапора. Водночас ця форма вшановує зв’язок між українською культурою та футболом, надаючи можливість його відчути кожному вболівальнику. 

"Для нас велика честь повернутися до родини adidas. Асоціація вже має успішну історію співпраці з компанією, адже adidas розробляла ексклюзивну форму, в якій національна збірна виступала на Євро-2012. Ми прагнемо досягнути найвищого рівня змагань в усіх наших національних командах і з нетерпінням чекаємо на співпрацю з провідним постачальником форми, таким, як adidas, на шляху до мети", — заявив президент УАФ Андрій Шевченко.

Варто зауважити, що нова форма збірних України вже доступна для вболівальників на adidas.ua, adidas.ae.

Нагадаємо, що раніше спілка європейських футбольних асоціацій визначилась із бригадою суддів, які працюватимуть на матчі Ліги націй Україна — Грузія. Йдеться про австрійську бригаду арбітрів на чолі з Юліаном Вайнбергером.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 09.10.2024 11:50