Фото: ілюстративнве. Джерело: сайт УАФ

Стало відомо, хто судитиме матч Ліги націй Україна — Грузія

Спілка європейських футбольних асоціацій визначилась із бригадою суддів, які працюватимуть на матчі Ліги націй Україна — Грузія. Йдеться про австрійську бригаду арбітрів на чолі з Юліаном Вайнбергером.

Як повідомляє Tribuna.com, матч пройде на стадіоні Enea Arena у польському Познані у п'ятницю, 11 жовтня. Стартовий свисток прозвучить о 21:45. 

Головним арбітром виступить 39-річний Юліан Вайнбергер. Зокрема, на лініях йому допомагатимуть Андреас Гайденрайх та Максіміліан Колбич. Обов’язки четвертого арбітра виконає Штефан Ебнер.

Попередні два матчі проти збірної Албанії (1:2) та національної команди Чехії (3:2) українська збірна програла. Своєю чергою національна команда Грузії здобула дві перемоги. Грузини у домашньому поєдинку розтрощили збірну Чехії (4:1) та мінімально переграли албанську команду (1:0). Наразі підопічні Реброва посідають останнє місце у групі з нулем очок, тоді як Грузія перебуває на першому місці з шістьма очками.

Попри це, букмекери вважають Україну фаворитом у протистоянні з грузинами та дають коефіцієнт на перемогу синьо-жовтих у 2,20, водночас перемогу Грузії оцінюють у коефіцієнт 3,60. 

Нагадаємо, у вересні український вінгер лондонського "Челсі" Михайло Мудрик відзначився гольовою передачею у домашньому матчі 1/16 фіналу Кубка англійської ліги з "Барро". Поєдинок завершився розгромом гостей з рахунком 5:0.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 09.10.2024 04:43