Фото: Нацполіція

На Буковині батько застрелив 13-річного сина: прокуратура повідомила подробиці

У Чернівецькій області 13-річна дитина загинула від вогнепального поранення. Під підозрою батько підлітка.

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура у Telegram.

За даними правоохоронців, 9 липня до медичного закладу у Вижницькому районі Чернівецької області місцевий житель доставив тіло свого тринадцятирічного сина з вогнепальним пораненням.Він пояснив, що разом з двома синами перебував у лісі, де мав навчити хлопців стріляти з вогнепальної зброї.

"Він зарядив рушницю набоями та поставив собі на плече, однак зброя впала на землю та вистрілила. Куля влучила у старшого сина. Чоловік повіз дитину у лікарню, де лікарі констатували смерть хлопчика", — йдеться в повідомленні.

Наразі слідчі та прокурори встановлюють всі обставини трагедії. Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вбивства малолітньої дитини, вчиненого з необережності.

Нагадаємо, на Львівщині поліцейські розкрили вбивство дев'ятирічної давності. У серпні 2014 року чоловік задушив неповнолітню дівчину. За даними слідства, мешканець Стрия задушив 17-річну дівчину. Для того, щоб приховати сліди злочину, закопав тіло вбитої у лісосмузі. До 2023 року дівчина вважалася безвісти зниклою. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 10.07.2023 17:47