Фото: ДСНС

На Говерлі через удар блискавки загинув чоловік і дитина

У четвер, 6 липня, у Карпатах на горі Говерла через удар блискавки загинули двоє людей. Серед них дитина.

Про це повідомила прес-служба ДСНС.

За словами рятувальників, о 14:53 до них надійшло повідомлення від медиків, що на синьому маршруті блискавка вдарила у трьох людей. Серед потерпілих — 11-річна дівчинка. Працівники ДСНС, які прибули на місце трагедії, виявили тіла дитини та чоловіка. Туристи загинули через удар блискавки.

Інша потерпіла  жінка, перебувала у шоковому стані. Її група туристів супроводила до бази "Заросляк". Обставини інциденту встановлюються. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Черкасах в обласній дитячій лікарні дворічна дівчинка померла від ангінної інтоксикації. Батьки звинувачують у трагедії лікарів із міста Кам’янка.

Також у Кривому Розі поліція відкрила кримінальне провадження через смерть 22-річної дівчини. Вона раптово померла після операції зі збільшення грудей. Пацієнтку звали Аліна Мухіна. Перед мамопластикою дівчина здала всі аналізи та була здорова, протипоказань не було. На наступний день після операції Аліну виписали додому. Вона погано почувалася, але лікар телефоном запевнив, що хвилюватися не варто.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 06.07.2023 20:50