Фото: Нацполіція

На Буковині неповнолітній водій в’їхав у житловий будинок: загинула жінка (фото)

У понеділок, 22 липня, у селі Чудей, що на Буковині, сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі 17-літнього водія. Внаслідок аварії загинула 54-річна жінка, ще троє людей травмувалися.

Про це повідомила прес-служба поліції Чернівецької області.

Повідомлення про ДТП з потерпілими в селі Чудей надійшло до поліції вранці 22 липня. На місці аварії правоохоронці попередньо встановили, що 17-річний водій автомобіля Audi А6, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з будинком.

Унаслідок автопригоди 54-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди, водій та ще двоє пасажирів, віком 17 та 19 років, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Медики доправили всіх потерпілих до лікарні.

"Тіло загиблої правоохоронці відправили на проведення судово-медичної експертизи", — інформують в прес-службі.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Буковинські поліцейські закликають усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися ПДР. 

ДТП в селі Чудей. Фото: ДСНС Буковини

Нагадаємо, у Хмельницькій області ввечері 21 липня трапилася смертельна ДТП за участю автомобіля та вантажівки. Внаслідок аварії загинули двоє людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.07.2024 21:30