Фото: Національна поліція

Страшна аварія з багатьма постраждалими: в Одесі маршрутка влетіла у припарковану вантажівку

У Хаджибейському районі Одеси 20 липня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутки та вантажівки. Внаслідок аварії 13 осіб отримали травми.

Про це повідомили у прес-службі Національної поліції

За інформацією правоохоронців, водієві маршрутки стало погано на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Хутірської, він не впорався з керуванням автобуса і влетів у припарковану в правій смузі вантажівку з напівпричепом.

"У результаті постраждали 13 осіб — сам водій і 12 пасажирів. Усі вони отримали травми різного ступеня тяжкості. Правоохоронці наразі встановлюють усі обставини події, водія перевірять на стан сп'яніння", — йдеться у повідомленні правоохоронців.

Нагадаємо, 19 липня у Подільському районі Києва сталась масштабна аварія за участю чотирьох транспортних засобів. Внаслідок інциденту стався витік пального на проїжджу частину.

Ще 17 липня у Львівській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та рейсового автобуса. Зіткнулись маршрутний автобус "БАЗ" сполученням "Львів-Вибранівка" та автопоїзд "МАН". Внаслідок зіткнення загинули водій автопоїзда та троє пасажирів автобуса.

Також 11 липня рейсовий автобус, що прямував із Кишинева до Києва, зіткнувся з автомобілем. Аварія сталася на трасі R7 у Ришканському районі Молдови. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє людей — водій легкового автомобіля та його пасажирка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.07.2024 18:23