Фото: Нацполіція

На Хмельниччині легковик врізався у вантажівку: є жертви (фото)

У Хмельницькій області трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля та вантажівки. Внаслідок аварії загинули двоє людей.

Про це повідомила поліція Хмельницької області.

ДТП сталася у неділю, 21 липня, близько 17:40 на трасі "Стрий — Ізварине" поблизу села Кудринці Хмельницького району. Автомобіль ЗАЗ Daewoo під керуванням 21-річного водія зіткнувся з вантажівкою Renault Premium, за кермом якої перебував 37-річний житель Вінницької області.

У результаті аварії водій автомобіля ЗАЗ Daewoo та його 19-річна пасажирка, жителька села Пасічна Хмельницького району, від отриманих травм загинули на місці події.

ДТП поблизу села Кудринці на Хмельниччині

ДТП поблизу села Кудринці на Хмельниччині. Фото: Нацполіція

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП відкрили кримінальне провадження (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб). Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

ДТП поблизу села Кудринці на Хмельниччині

ДТП поблизу села Кудринці на Хмельниччині. Фото: Нацполіція

Нагадаємо, 19 липня у Подільському районі Києва сталась масштабна аварія за участю чотирьох транспортних засобів. Внаслідок інциденту стався витік пального на проїжджу частину.

Ще 17 липня у Львівській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та рейсового автобуса. Зіткнулись маршрутний автобус "БАЗ" сполученням "Львів-Вибранівка" та автопоїзд "МАН". Внаслідок зіткнення загинули водій автопоїзда та троє пасажирів автобуса.

Також 11 липня рейсовий автобус, що прямував із Кишинева до Києва, зіткнувся з автомобілем. Аварія сталася на трасі R7 у Ришканському районі Молдови. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє людей — водій легкового автомобіля та його пасажирка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.07.2024 16:25