Фото: Нацполіція

На Буковині зарізали жінку: поліція затримала сина вбитої (фото)

Вночі 10 серпня у Вижниці Чернівецької області син вдарив ножем рідну матір. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла у кареті швидкої медичної допомоги. 

Про це повідомляє поліція Чернівеччини.

Правоохоронці встановили, що під час конфлікту 34-річний син завдав удари ножем у спину своїй 54-річній матері. Медики констатували смерть жінки під час транспортування її до лікарні.

Правоохоронці затримали чоловіка за підозрою в умисному вбивстві. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання. Також правоохоронці призначили психіатричну експертизу затриманому.

Нагадаємо, 5 серпня у Вінницькій області під час сварки 35-річний чоловік вбив свою 27-річну співмешканку. Сталося це на очах малолітніх дітей. Між парою виникла суперечка, під час якої зловмисник вдарив жінку кулаком по голові. Від отриманих травм вона впала на землю, але це не зупинило чоловіка — він продовжував її бити. Жінка померла на місці події.

Також відомо, що на Львівщині в одному із реабілітаційних центрів відбулася бійка між пацієнтами. Унаслідок інциденту загинув один із чоловіків. За даними правоохоронців, 8 серпня близько 19:00 між пацієнтами медичного закладу, розташованого в одному з сіл Львівського району, виник конфлікт, під час якого 23-річний мешканець Львівського району побив жителя Львова віком 30 років, спричинивши йому тілесні ушкодження. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.08.2023 12:45