Фото: соцмережі

Зґвалтував молоду жінку з інвалідністю: у столиці судитимуть 30-річного киянина

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури міста Києва затримано та повідомлено про підозру 30-річному мешканцю Києва. Він зґвалтував молоду жінку з інвалідністю. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Згідно з матеріалами слідства, злочин стався ввечері 2 серпня 2023 року. Підозрюваний, під приводом допомоги у налаштуванні комп'ютера, заманив потерпілу до себе у квартиру. Бувши обізнаним, що мешканка його під’їзду є інвалідом другої групи та не зважаючи на її опір, вчинив зґвалтування. Після злочину підозрюваний відпустив потерпілу, а сам з місця вчинення злочину втік. 

Зазначається, що 24-річна жінка одразу повідомила про злочин родичів та поліцію. Зусиллями працівників Святошинського управління поліції ГУ НП у місті Києві, Управління карного розшуку та прокурорів окружної прокуратури зловмисника вдалося встановити та затримати. На теперішній час слідство триває.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. За такі дії винного можуть засудити до тюремного ув'язнення строком від трьох до п'яти років.

Нагадаємо, на Буковині в селі Мамаївці Чернівецької області засудили чоловіка, який зґвалтував свою неповнолітню сусідку. Інцидент трапився ще у березні 2016 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 08.08.2023 16:41