Фото: Нацполіція

На Чернігівщині двоє неповнолітніх на мотоциклі врізалися в автівку: діти загинули (фото)

Ввечері 3 жовтня у Чернігівській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участь мотоцикла та автівки. Загинули двоє неповнолітніх.

Про це повідомила поліція Чернігівщини.

За даними правоохоронців, ДТП сталася у місті Ніжин на перехресті вулиць Синяківської та Незалежності близько 21:00. 

Як встановило слідство, 15-річний водій мотоцикла "Ліфан", рухаючись вулицею Синяківська, не надав переваги в русі при виїзді на головну дорогу та зіткнувся з автомобілем "Рено Трафік" під керуванням 27-річного ніжинця.

ДТП Ніжин

Фото: Нацполіція

Внаслідок ДТП неповнолітній водій мотоцикла та його 17-річна пасажирка загинули на місці події.

"Призначена низка експертиз, які мають встановити всі обставини автопригоди. Відомо, що водій автомобіля був тверезий.Слідчий поліції розслідує обставини ДТП у рамках кримінального провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть кількох осіб)", — йдеться у повідомленні.

ДТП Ніжин

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, у Львові правоохоронці затримали нетверезого водія, якого підозрюють у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди. Внаслідок зіткнення легковика та електросамоката загинув 16-річний хлопець, а його ровесник отримав серйозні травми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 04.10.2024 17:59