Фото: Національна поліція України

На Чернігівщині у моторошній ДТП загинула дівчина-підліток

Ввечері 25 лютого у Чернігівській області сталася смертельна дорожньо-траспортна пригода за участі двох автівок. Внаслідок аварії загинула дитина.

Про це повідомила поліція Чернігівщини. Інцидент стався близько 18:00 на автодорозі в Козелецькій громаді Чернігівського району.

Слідство встановило, що водій автомобіля Audi, рухаючись по автодорозі Київ—Чернігів—Нові Яриловичі в напрямку міста Києва, не вибрав безпечної швидкості руху та врізався в автомобіль Opel, який їхав попереду.

Внаслідок зіткнення загинула 15-річна пасажирка Opel. Також ще одна пасажирка була госпіталізована з травмами.

Правоохоронці затримали винуватця ДТП та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Водночас поліцейські закликали очевидців аварії звернутися до слідства.

"Поліцейські розшукують свідків та очевидців ДТП. Якщо вам що-небудь відомо про обставини події, прохання телефонувати за номерами (0462)619-838 або (063)454-77-43", — наголосили у поліції.

Чернігівщина ДТП

Фото: Національна поліція України

Нагадаємо, у місті Немирів Вінницької області десятирічний хлопчик потрапив під колеса шкільного автобуса. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди неповнолітній потерпілий з отриманими травмами доставлений до медичного закладу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.02.2024 11:59