Фото: zp.tax.gov.ua

На Чернігівщині жінка зливала дані про пересування ТЦК: як її покарали

У місті Ніжин Чернігівської області суд покарав жінку, яка зливала громадянам дані про пересування представників Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомив Полтавський обласний ТЦК та СП.

Зазначається, що мешканка Ніжина у місцевому чаті інформувала про переміщення військовослужбовців ЗСУ, які здійснюють мобілізаційні заходи. Зокрема, навесні цього року жінка зробила не менше трьох дописів про дислокацію та переміщення військовослужбовців ТЦК та СП.

"В сторону базару сім зелених, виписують... Біля "Зірочки"...Можливо й було, але не бачила на власні очі", — інформувала жінка.

До того ж вона навіть прикріплювала фото військовослужбовців до своїх повідомлень.

Відтак, суд вирішив, що такі дії перешкоджають діяльності Збройних Сил України та виніс вирок — штраф у розмірі 8 236 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 140 тисяч гривень. Також в дохід держави конфісковано речовий доказ — мобільний телефон.

Нагадаємо, раніше народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко заявляв, що в Україні не будуть призивати обмежено придатних осіб віком від 18 до 25 років. А чоловіків 50-60 років можуть бути призвані на службу лише за окремим розпорядженням з Генерального штабу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.10.2024 22:39