Фото: поліція Дніпропетровської області

На Дніпропетровщині двоє чоловіків забили жінку до смерті і намагались спалити тіло

На Дніпропетровщині двоє чоловіків побили жінку до смерті та завдали їй одне ножове поранення. Згодом, щоб приховати сліди злочину, — підпалили будинок.

Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області.

10 травня близько 16:30 до поліції надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку на території Криворізького району. Згодом у будинку знайшли тіло жінки з ознаками насильницької смерті. 

Правоохоронці встановили, що 9 травня у власниці будинку виник конфлікт з двома чоловіками віком 19 та 43-х років. Вони напали на жінку, завдали їй численні травми та ножове поранення. Потім заволоділи майном 65-річної потерпілої та втекли з місця злочину. Наступного дня нападники повернулися та підпалили кімнату.

З місця події вилучили знаряддя злочину — кухонний ніж та фрагменти табурета. Співробітники кримінальної поліції затримали зловмисників. Їм оголосили підозру у скоєнні розбою та умисного вбивства скоєного з корисливих мотивів та з метою приховати злочин. 

Нагадаємо, у Києві зловмисник понад 25 разів вдарив ножем жінку. Після вбивства чоловік намагався вкоротити собі віку.

Також в Обухівському районі Київської області 43-річний чоловік через ревнощі зарізав свою 16-річну доньку та намагався стратити 12-річного сина. Чоловіка розлютило те, що його дружина перебуває за кордоном. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.05.2023 20:42