Скріншот з відео

На Дніпропетровщині підлітки підпалили автомобілі військового та волонтера (фото, відео)

На Дніпропетровщині двоє неповнолітніх підпалили автомобілі військового та волонтера. Злочинців затримали.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції України.

Слідством встановлено, що підозрювані підпалили дві автівки. Транспортні засоби належали військовослужбовцю та волонтеру. Злочини сталися 26 червня та 4 липня у місті Кам’янське.

"В результаті злочинних дій підозрюваних вогнем була пошкоджена передня частина автомобілів — моторний відсік, капот та фари. З місць злочинів вилучено речові докази, за якими проведено ряд судових експертиз", — заявили правоохоронці.

Фігурантів викрили оперативники кримінальної поліції спільно зі слідчими ГУНП в Дніпропетровській області та поліцейськими Управління протидії кіберзлочинам області. Правоохоронці провели комплекс слідчих та оперативних заходів та встановили осіб, причетних до підпалів.

Затримання злочинця

Затримання злочинця. Фото: Нацполіція

Злочинцями виявились 17-річні хлопець та дівчина, мешканці міста Кам’янське. Напередодні скоєння злочинів вони купували у магазинах легкозаймисту речовину, а вночі — палили автомобілі.

Обом неповнолітнім вручено повідомлення про підозру. Фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі. Наразі слідчі заходи тривають. Правоохоронці встановлюють замовників злочину та перевіряють версію вчинення підпалів на замовлення спецслужб РФ.

Нагадаємо, вранці 29 липня у Києві троє невідомих підпалили евакуаційний автомобіль медичної служби Третьої окремої штурмової бригади. Ця машина була куплена за кошти, зібрані волонтерами. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 31.07.2024 19:24