Фото: сторінка Вікторії Ковач у Facebook

У Києві підпалили автомобіль медслужби Третьої штурмової бригади (фото)

Вранці у понеділок, 29 липня, у Києві троє невідомих підпалили евакуаційний автомобіль медичної служби Третьої окремої штурмової бригади. Ця машина була куплена за кошти, зібрані волонтерами. 

Про це повідомила керівниця медичної служби Третьої штурмової бригади Вікторія Ковач.

"Сьогодні зранку ми отримали повідомлення, що машина, яка очікувала ремонту в Києві була знайдена спаленою", — написала вона у Facebook.

За її словами, на відеофіксації зареєстровано троє осіб, які її спочатку облили рідиною, а потім підпалили. Вона переконана, що люди які це зробили, скоріше за все, отримали винагороду за таку дію.

Ця машина була куплена за кошти, зібрані волонтерами. Автомобіль евакуював велику кількість поранених і після ремонту мав продовжувати це робити.

"Троє дегенератів своїм підпалом не просто знижують боєздатність війська, але опосередковано вбивають своїх співгромадян, яких не буде чим евакуювати. Також вони плюють на інших співгромадян, які вклади свої кошти для купівлі цього авто. Чи заслуговують вони покарання у вигляді позбавлення волі? Питання риторичне. Чи треба їх карати у форматі призову у армію? Категорично ні. Бо сьогодні вони в тилу машину підпалюють, а завтра на полі бою зраджують штурмову групу, підставляючи її ризику", — підсумувала Ковач.

Автомобіль, який підпалили у Києві. Джерело: сторінка Вікторії Ковач у Facebook

Нагадаємо, наприкінці червня в Одеській області неповнолітні хлопці підпалили два автомобілі військовослужбовців. Підлітків затримали правоохоронці. Їм загрожує позбавлення волі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 29.07.2024 20:22