На фото Дмитро Шевчик. Джерело: Facebook Шевчика

На Дніпропетровщині знайшли мертвим екс-кандидата у мери Кривого Рогу Дмитра Шевчика, — ЗМІ

У вівторок, 8 жовтня, у селищі Кудашівка Дніпропетровської області виявили тіло колишнього генерального директора Центрального гірничо-збагачувального комбінату (ЦГЗК) групи "Метінвест" Дмитра Шевчика. Також він раніше балотувався у мери Кривого Рогу.

Про це пише місцеве видання "Свої Кривий Ріг".

За інформацією криворізьких журналістів, тіло Шевчика знайшли на турбазі. Слідчі розглядають дві можливі версії: самогубство або вбивство з мисливської зброї "Сайга".

Наразі на місці події працюють правоохоронці.

Що відомо про Дмитра Шевчика

У 2020 році Шевчик балотувався на посаду мера Кривого Рогу від партії "Слуга народу". Вийшовши у другий тур виборів він програв Юрію Вілкулу. Водночас Вілкул зняв свою кандидатуру на користь Костянтина Павлова від партії ОПЗЖ, якого у 2021 році знайшли застреленим у власному будинку.

Також Шевчик керував одним із найбільших виробників залізорудної сировини в Україні та був відомий своєю діяльністю у гірничо-металургійній сфері. У 2024 році він звільнився з посади генерального директора Центрального гірничо-збагачувального комбінату, що належить групі "Метінвест".

Чоловік був одружений. У нього залишилося троє синів.

Нагадаємо, 4 жовтня у Львівській області знайшли тіла подружжя підприємців, які були застрелені на території власного господарства.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.10.2024 15:45