Фото: Нацполіція

На Львівщині знайшли застреленими подружжя підприємців: правоохоронці розшукують вбивцю

У Львівській області 4 жовтня знайшли застреленими подружжя підприємців. Правоохоронці розшукують вбивцю.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції у Львівській області.

За даними правоохоронців, вранці на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка з вогнепальними пораненнями. На місці поліцейські виявили 51-річного місцевого жителя та його 48-річну дружину, які були застрелені на території власного господарства.

На Львівщині розстріляли подружжя підприємців

Фото: Нацполіція

Як встановило слідство, після вчинення злочинів нападник поїхав в автомобілі вбитого ним власника господарства. Наразі правоохоронці намагаються встановити місцеперебування злочинця.

"За фактом слідчі Червоноградського відділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури, розслідують кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — довічне позбавлення волі", — йдеться у повідомленні.

На Львівщині розстріляли подружжя підприємців

Фото: Нацполіція

Водночас начальник Шептицького районного відділу поліції Ігор Підлужний у коментарі "Суспільному" розповів, що подружжя володіло невеликим відпочинковим комплексом. Днями вони планували їхати на відпочинок разом із родиною. Після того, як вони не з'явились, їхній зять приїхав до них додому, де виявив убитими.

"Невідомий застрелив спочатку жінку, потім чоловіка. Вбили з рушниці, але зброї на місці злочину нема. Також зараз поліція з'ясовує, чи було пограбування", — зазначив Підлужний.

Нагадаємо, у Чернігові правоохоронці затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві 51-річної киянки. Чоловік задушив її заради коштовностей та автомобіля.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 04.10.2024 16:17