Місце вбивства у Києві. Джерело: поліція Києва

У Києві на заправці застрелили чоловіка (фото)

У середу, 18 вересня, зранку на автозаправній станції у Святошинському районі Києва відбулося вбивство. Столична поліція провела спеціальну операцію та затримала підозрюваного.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

"До автомобіля чоловіка підійшов невідомий і здійснив постріл. Від вогнепального поранення водій загинув на місці події, а зловмисник втік", — розповіли правоохоронці.

Вони додали, що на території міста ввели спеціальну поліцейську операцію й орієнтували всі наряди поліції на пошук зловмисника.

"У результаті проведених першочергових заходів спецпризначенні поліції Києва розшукали та затримали підозрюваного. Ним виявився місцевий мешканець 1983 року народження", — зауважили столичні поліцейські.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство. Правоохоронці пообіцяли надалі оновлювати інформацію.

Нагадаємо, що 17 серпня в Деснянському районі столиці сталася бійка між двома чоловіками. У результаті конфлікту один з учасників від отриманих травм помер на місці, а інший — втік з місця події. На його пошуки орієнтували всі наряди поліції. Зловмисника розшукали та затримали менш ніж за годину. Ним виявився 38-річний чоловік, який перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.09.2024 10:41