Фото: Національна поліція України

У Києві чоловік зарізав свого начальника через зауваження

У Києві в Деснянському районі сталося вбивство. Підозрюваний у нетверезому стані смертельно вдарив ножем свого начальника за те, що той зробив йому зауваження.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції України, до правоохоронців надійшло звернення про те, що на Броварському проспекті виявлено чоловіка з ножовим пораненням. За вказаною адресою негайно виїхала швидка та слідчо-оперативні групи територіального й головного управлінь поліції.

У прес-службі зазначають, що на місці події правоохоронці виявили тіло 36-річного чоловіка, який помер від ножового поранення грудної клітини. Загиблий працював начальником зміни з охорони місцевого об’єкта. Того дня він зайшов до гуртожитку та зробив зауваження підлеглому, який вживав спиртні напої. У відповідь на зауваження чоловік взяв зі столу ніж та вдарив ним потерпілого у груди.

Правоохоронці затримали підозрюваного у злочині. За даними слідства, зловмисником виявився уродженець Сумської області, 1971 року народження. За скоєний злочин чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років.

Слідчі за погодженням із Деснянською окружною прокуратурою повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство. Наразі слідчі звернулись до суду з клопотанням про обрання затриманому запобіжного заходу підозрюваному у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що днями Державне бюро розслідувань повідомило про підозру правоохоронцю, якого підозрюють у вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.04.2024 03:18