Так звана армія "ДНР". Джерело: "ТСН"

На Донеччині окупанти забирають квартири навіть у тих, чиї рідні загинули на війні проти України

Російська окупаційна влада на тимчасово захоплених територіях відбирає квартири у своїх же військових, які воювали проти України. Зокрема, мешканка Донеччини заявила, що її син і чоловік, які воювали за так звану "ДНР", загинули, а зараз вона вимушена відселятися з тимчасово окупованого міста.

Про це написав журналіст і блогер Денис Казанський у соцмережах. Він зазначив, що жінка з цього приводу записала відео до Путіна з проханням розібратися в ситуації.

"Донеччанка, син і чоловік якої воювали за "ДНР" і загинули, поскаржилася Путіну, що ДНР відібрала у неї квартиру. Я вже робив відео про те, як російська окупаційна влада "відтискає" сотні тисяч квартир у Донецьку. І ось продовження. Найсмішніше, що "відтискають" навіть у тих, хто за Росію воював. Сподіваюся, тепер вони щасливі. Це і є російський світ, якого вони хотіли", — наголосив Денис Казанський.

Нагадаємо, на початку травня Центр національного спротиву повідомляв, що рашисти на тимчасово окупованих територіях Херсонщини продовжують займатися терором населення. Вони здійснюють примусове виселення мешканців Голої Пристані, Коханів і Гладківки з їхніх домівок.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.06.2024 19:21