Тіла, які витягнули з-під зруйнованого будинку. Джерело: Донецька обласна прокуратура

На Донеччині витягнули тіла п’ятьох людей з-під завалів будинку: з них троє — з однієї сім'ї

У селищі Нью-Йорк на Донецької області з-під завалів зруйнованого будинку дістали рештки тіл п’яти людей, троє з яких — члени однієї сім'ї. Обстріл відбувся ще 15 січня.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін і прес-служба Донецької обласної прокуратури.

"Завершено розбір завалів у Нью-Йорку — з-під уламків будинку витягнули тіла п’ятьох людей", — зазначив Філашкін.

Він нагадав, що 15 січня росіяни скинули дві керовані авіабомби на триповерхівку в Нью-Йорку — тоді троє людей зазнали поранень, а п'ятеро залишилися під завалами.

"Пошукова операція тривала майже два тижні – рятувальники знайшли рештки тіл усіх п'ятьох загиблих", — підсумував начальник Донецької обласної військової адміністрації.

Пізніше Донецька обласна прокуратура уточнила, що загиблими виявилися представники однієї родини: 85- та 86-річні батько та матір і їхній син 54 років, а також двоє сусідів 69 і 73 років.

Філашкін 15 січня повідомляв, що російська армія скинула на селище Нью-Йорк на Донеччині дві авіабомби та вдарила ракетою по триповерховому житловому будинку. Тоді зазначалося, що троє людей поранені, ще п’ятеро перебували під завалами.

Нагадаємо, що 26 січня війська країни-агресорки атакували Донецьку область. Внаслідок обстрілів загинула місцева мешканка, поранення отримала дитина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.01.2024 23:15