Фото: Facebook Наталії Депи

На фронті загинула бойова медикиня зі Львова: вона служила з батьком і братом

Бойова медикиня 218 окремого батальйону 125 бригади тероборони Збройних сил України, львів’янка Наталія Депа загинула на фронті. Дівчина з початком повномасштабного вторгнення пішла захищати Україну разом із братом та батьком. 

Звістку про смерть Наталії підтвердив її брат Іван Депа. Дівчина у мирному житті була власницею Центру косметології та лазерної епіляції. Подробиці загибелі не повідомляють.

"Вибач що був не дуже хорошим братом, вибач що часто творив різні погані речі, вибач що багато чого не сказав. Ти назавжди в моєму серці, моя любима сестричка", — написав Іван Депа. 

Наталія активно займалась волонтерством. На своїй сторінці вона оголошувала збори для потреб медиків та військових, закуповувала дрони Mavic та інші необхідні речі для фронту.

Бойова медикиня зі Львова загинула на фронті

Фото: Facebook-сторінка Івана Депи

Нагадаємо, срібний призер чемпіонату світу з фехтування Денис Борейко загинув на війні з РосієюВін був членом збірної України, чемпіоном країни та майстром спорту міжнародного класу. З перших днів повномасштабного вторгнення Денис Борейко допомагав ЗСУ та територіальній обороні Дніпра.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.07.2023 15:46