Фото: ternopilcity.gov.ua

На Харківщині у двох районах комендантська година триватиме майже добу: де вводять обмеження

У понеділок, 12 серпня, у Дергачівській та Липецькій громадах Харківської області вводиться посилена комендантська година.

Про це повідомила Харківська районна державна адміністрація.

"Із 12 серпня 2024 року  до окремого розпорядження змінюється час комендантської години. Вона триватиме  із 17:00 до 09:00. Відповідний наказ 09.08.2024 підписав начальник Харківської РВА Володимир Усов", — йдеться у повідомленні.

В адміністрації наголосили, що у під час дії комендантської години забороняється перебування на вулицях та інших громадських місцях осіб без спеціально виданих перепусток і посвідчень та  рух транспортних засобів без наявних дозволів. Також забороняється рух автомобілів без дотримання режиму світломаскування. 

Обмеження стосуються наступних населених пунктів: 

Липецька громада: село Глибоке, село Липці, село Борисівка, село Борщова, село Веселе, село Зелене, село Красне, село Лук'янці, село Мороховець, село Нескучне, село Олійникове, село Перемога, село Пильна, село Слобожанське, село Стрілеча, село Тернова та село Мале Веселе. 

Дергачівська громада: село Козача Лопань, село Алісівка, село Бугаївка, село Великі Проходи, село Велика Яруга, село Гоптівка, село Гранів, село Дементіївка, село Дубівка, село Кочубеївка, село Кудіївка, село Лобанівка, село Малі Проходи, село Нова Козача, село Токарівка, село Токарівка Друга, село Цупівка, село Шевченка, село Шопине та село Ветеринарне.

Нагадаємо, вночі 9 серпня російські окупанти завдали удару по Харківській області. Постраждали троє місцевих мешканців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 12.08.2024 12:43