Фото: ілюстративне. Джерело: Pexels

На Херсонщині чоловіку відірвало кисть через детонацію боєприпаса

У Херсонській області, біля Берислава, через російський невідомий вибуховий предмет постраждав чоловік. У нього в руках здетонував боєприпас, внаслідок чого йому відірвало кисть лівої руки.

Про це повідомила прес-служба Херсонської ОВА.

"34-річний чоловік у лісосмузі знайшов невідомий предмет. Коли він взяв його до рук, боєприпас здетонував", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що чоловік з численними ранами, у тому числі з травматичною ампутацією лівої кисті, перебуває в лікарні. Медики надають йому необхідну допомогу.

Варто зазначити, що у зв'язку з замінуванням, зокрема в Херсонській, Харківській та Чернігівській областях, трапляються не рідкісні випадки підриву на боєприпасах, залишених російськими окупантами. В обладміністрації вкотре наголошують, що потрібно бути дуже обережними.

"Землі Херсонщини заміновані. Будьте обачні. Не підіймайте незнайомі предмети, не відвідуйте лісосмуги, поля та прибережні території", — попереджають в ОВА.

Нагадаємо, на початку вересня на деокупованій території Херсонщини на російській міні підірвалися троє вибухотехніків. Це сапери організації The HALO Trust, яка займається гуманітарним розмінуванням області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.09.2023 16:29