Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

На Хмельниччині пролунали вибухи: Росія атакує ракетами

У ніч на п'ятницю, 7 червня, у Хмельницькій області було гучно. В області лунали вибухи — вони пов'язані із ракетною атакою ворога.

Перші звуки вибухів мешканці області чули після 04:00. Вдруге неспокійно у регіоні було після 04:30, повідомляє "Суспільне".

Станом на зараз повітряна тривога оголошена по всій країні.

Цієї ночі перші ворожі ракети, які окупанти випустили із бомбардувальників Ту-95, перетнули повітряний простір нашої країни о 03:25. Ворожі цілі заходили з Чернігівської області й тримали курс на захід. Повітряні сили повідомляли, що ракети прямували у напрямку Вінниччини, Львова та Хмельниччини. Зокрема, підвищена небезпека була для Старокостянтинова.

Крім цього, ворог з вечора 6 червня атакує "шахедами". Ворожі БпЛА фіксували на півдні Хмельниччини, на заході Вінницької області та на півдні Київщини. Цілі тримали північний, західний й північно-західний курс.

Нагадаємо, що в ніч на середу, 5 червня, російські окупанти атакували Україну 27 ударними БпЛА типу Shahed-131/136. Сили оборони збили 22 безпілотники. Щоправда, на Полтавщині відбулося влучання в промисловий об’єкт.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.06.2024 04:36