Фото: Flickr

На Ілона Маска подали до суду: що відомо

На американського винахідника Ілона Маска подали позов до суду та вимагають відшкодувати 128 мільйонів доларів вихідної допомоги. Позов подали четверо топ-менеджерів колишньої компанії Twitter (Х).

Про це повідомляє Reuters.

Згідно з позовом, поданим у понеділок, 4 березня, четверо колишніх топ-менеджерів Twitter, включно з колишнім генеральним директором Парагом Агравалом, подали до суду на Ілона Маска, вимагаючи понад 128 мільйонів доларів у вигляді неоплаченої вихідної допомоги. Позивачі заявляють, що Маск відмовив керівникам у вихідній допомозі, яку їм обіцяли протягом багатьох років до того, як бізнесмен придбав Twitter. Позивачі стверджують, що кожному з них заборгували річну зарплату і сотні тисяч опціонів на акції.

"Це план Маска: зберегти гроші, які він винен іншим людям, і змусити їх подати на нього до суду", — йдеться в позові колишніх керівників.

Позов, поданий до федерального суду в Сан-Франциско, є останнім із серії судових позовів, з якими стикається мільярдер після того, як він придбав компанію соціальних мереж за 44 мільярди доларів у жовтні 2022 року та пізніше перейменував її на X.

Нагадаємо, наприкінці лютого цього року у компанії Tesla повідомили, що випустять нову Tesla Roadster. Коштуватиме авто від 200 до 250 тисяч доларів та розвиватиме швидкість понад 400 км\год.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 08.03.2024 01:28