Фото: Нацполіція

На Івано-Франківщині невістка побила чоловіка та порізала свекруху: як її покарав суд

В Івано-Франківській області під час святкування дня народження дружина спочатку вдарила келихом з вином свого чоловіка, а потім порізала свекруху. Суд визнав нападницю винною, засудивши до двох років та шести місяців позбавлення волі.

Про це йдеться у вироку Галицького районного суду Івано-Франківської області. 

Як йдеться у матеріалах справи, у травні цього року родина відзначала день народження сина. Під час цього між подружжям виник конфлікт і жінка розбила келих з вином об голову чоловіка. За свого сина вступилась свекруха. 

"Мати потерпілого почала погрожувати жінці, що зателефонує її матері та у поліцію. Невістка вибігла вслід та порізала потерпілу ножем. У свекрухи діагностували тяжкі травми", — йдеться у вироку суду.

На суді підозрювана розповіла, що вони з потерпілою давно конфліктували, але свою провину визнала та розкаялась. Вона розповіла, що вони з потерпілою давно конфліктували. Свекруха просила не карати свою родичку, адже вона з невісткою уже помирилась і не має до неї претензій. Суд визнав жінку винною, засудивши до двох років та шести місяців позбавлення волі, але суддя замінив цей термін на один рік іспитового. 

Нагадаємо, на Закарпатті суд області виніс вирок двом підліткам. Вони жорстоко вбили власну матір та викинули її тіло у річку. Трагедія трапилася ще у лютому 2017 року у Хусті. Зазначається, що 18-річний хлопець домовився із своєю 15-річною сестрою про вбивство матері. Діти вирішили позбавити життя рідної людини, бо хвилювалися, що вона розповість батькові про крадіжку, яку вчинила донька.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.08.2023 17:28