Фото: Нацполіція

На київському блокпосту автомобіль наїхав на військового: поліція розслідує смертельну ДТП

У ніч на 22 жовтня на блокпосту міста Києва сталася дорожньо-транспортна пригода. У ній загинув військовослужбовець.

Про це повідомляє Національна поліція. За інформацією правоохоронців, водій автомобіля "Хонда" вночі близько 00:30 наїхав на військового на блокпосту.

Як стало попередньо відомо, водій, керуючи автомобілем "Хонда", рухався по автодорозі М-01 в напрямку Броварського проспекту у другій смузі для руху з трьох наявних, в умовах туману попереду побачив вантажний автомобіль та здійснив різке гальмування. Надалі він не впорався з керуванням та виїхав у крайню праву смугу для руху, де здійснив наїзд на військовослужбовця, 1976 року народження, якій ніс службу на блокпосту. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Фото: Нацполіція

Водія "Хонди" затримали. Прилад "Драгер" показав, що на момент ДТП чоловік 1978 року народження був тверезий. Слідчі поліції Києва за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у дорожньо-транспортній пригоді на Вінниччині 1 жовтня загинув військовослужбовець з Івано-Франківщини Ярослав Романишин. Того дня чоловік повертався на військову службу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.10.2023 10:22