Фото: Генеральний штаб ЗСУ

На Київщині гучно: працює ППО по російських дронах

Вночі у неділю, 21 липня, російські окупанти масовано атакують Україну ударними дронами-камікадзе типу "Шахед". Повітряна тривога оголошена у більшості областей. У Київській області працює протиповітряна оборона.

Сирени в області спрацювали о 02:00. У столиці оголосили повітряну тривогу о 02:48. Тоді ж Київська міська військова адміністрація поінформувала про роботу ППО в області, на підступах до столиці.

"Повітряна тривога триває! В області, на підступах до Києва працює ППО. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!" — повідомили у КМВА.

За інформацією Повітряних сил ЗСУ, станом на зараз рух дронів зафіксовано:

  • у напрямку Києва зі східного напрямку;
  • у центральній та східній частині Черкаської області, курс північний;
  • у різних частинах Полтавської області;
  • у північній частині Дніпропетровської області, курс північний;
  • у північній частині Сумської області, курс північний.

мапа тривог

Мапа тривог з сайту alerts.in.ua

Нагадаємо, що у ніч на 20 липня російські окупанти також атакували Україну. Під ударом була не лише енергетична інфраструктура, але й залізниця. Через пошкодження залізничного полотна на Харківщині "Укрзалізниця" затримала рейси, що прямували до Львова.

Ворожий БпЛА атакував столицю. У Соломʼянському районі зафіксували падіння його фрагментів. Також російські дрони атакували об'єкти оператора системи передачі електроенергії у Полтавській, Сумській та Чернігівській області. Через атаку знеструмлювалися споживачі у Полтавській та Чернігівській областях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.07.2024 03:01