Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Російський "шахед" уночі вдарив по енергооб’єкту на Сумщині: влада розповіла про наслідки

У ніч на суботу, 20 липня, російські загарбники атакували "Шахедом" об'єкт енергетичної інфраструктури в Конотопському районі Сумської області. Там тривають аварійно-відновлювальні роботи.

Про це повідомила Сумська обласна військова адміністрація.

"У ніч на 20 липня ворог завдав удару по об'єкту енергетичної інфраструктури Конотопщини, застосувавши БпЛА типу "Шахед", — йдеться в повідомленні.

У Сумській обласній військовій адміністрації додали, що на місці зранку працювали всі необхідні служби, які проводять аварійно-відновлювальні роботи.

"Один із ворожих безпілотників знищили наші сили протиповітряної оборони. Наслідки ворожої атаки ліквідуються. Бережіть себе та рідних, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги", — підсумувала сумська обласна влада.

Як відомо, вночі російські окупанти провели повітряну атаку на Київ із застосуванням дронів. В одному з районів міста зафіксоване падіння фрагментів ударного безпілотника.

Нагадаємо, що цієї ночі російські загарбники знову обстріляли Полтавську область. Зафіксовано влучання в Полтавському районі. За інформацією начальника Полтавської обласної військової адміністрації Філіпа Проніна, у Миргородському районі внаслідок ворожого удару пошкоджено цивільну інфраструктуру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.07.2024 08:17