Скріншот з відео

На Київщині невідомий вдарив журналіста-розслідувача Ткача: з'явилося відео нападу

На журналіста-розслідувача Михайла Ткача було здійснено напад у селищі Козин Київської області. Інцидент стався у п’ятницю, 17 листопада, близько 23:20, коли представники ЗМІ проводили зйомку біля ресторану "Тандир", де помітили, зокрема, колишніх високопоставлених співробітників Офісу генпрокурора. 

Про це пише "Українська правда".

Зазначається, що коли охорона одного з відвідувачів помітила зйомку, то почала блокувати авто журналістів.

"Я вийшов із автомобіля, повідомив, що я журналіст. Охоронці почали мене блокувати, а один підійшов і вдарив по камері, а також наніс удар мені", — розповів Ткач.

Нагадаємо, раніше Михало Ткач опублікував розслідування, що головний прикордонник Одеської області, генерал-майор Сергій Мул у листопаді 2022 року потрапив у скандал через керування автомобілем з ознаками алкогольного сп'яніння. Щоправда, йому вдалося уникнути покарання.

На відео з бодікамер поліцейських можна побачити, як 14 листопада минулого року головного прикордонника Одещини Мула зупиняє поліція майже о другій годині ночі після початку комендантської години в місті Одеса. За словами розслідувача, судячи з відео, пред'явити документи на авто і здати тест на алкоголь посадовець навідріз відмовився, активно розмахуючи всілякими "корочками".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.11.2023 20:53