Фото: vsn.ua

На Кіровоградщині інструктор під час навчань побив військового прикладом: ДБР почало розслідування

Працівники Державного бюро розслідувань порушили кримінальне провадження за фактом побиття військовослужбовця у Кіровоградській області.

Про це повідомила прес-служба ДБР.

За даними слідства, інцидент стався 17 вересня на одному із полігонів. Так, під час занять з вогневої підготовки між інструктором та одним з курсантів виник конфлікт.

У результаті суперечки посадовець побив військовослужбовця прикладом автомата. З тілесними ушкодженнями курсанта було госпіталізовано до лікарні.

"Вже наступного дня слідчі Бюро порушили провадження за ч. 5 ст. 426-1 ККУ. Досудове розслідування триває", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 9 вересня у місті Сміла на Черкащині виник конфлікт між військовим Анатолієм Гончаренком й місцевим "авторитетом" Вадимом Долотенком. Останній побив військовослужбовця. 11 вересня у Черкаській області затримали підозрюваного у побитті ветерана Анатолія Гончаренка. Чоловік переховувався від поліції в одному з готелів області. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомляв, що за фактом побиття військового перевіряється можлива бездіяльність місцевих поліціянтів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.09.2024 14:26