Похорон у Світловодську. Джерело: сайт Світловодської міської ради

На Кіровоградщині мати померла, дізнавшись про смерть сина на війні: їх поховали одночасно

Минулого тижня, 22 листопада, український боєць Валерій Василенко загинув на фронті. А через два дні зупинилося серце його матері, яка не витримала скорботи за сином.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Світловодської міської територіальної громади.

"У суботу, 25 листопада, Світловодська громада зустріла свого Героя, загиблого захисника України Валерія Василенка, який повернувся додому "на щиті". 22 листопада 2023 року захисник загинув від гострої серцево-судинної недостатності. А 24-го листопада 2023 року зупинилося серце матері Анастасії Тодосієнко, не витримавши скорботи за сином", — йдеться в повідомленні.

Там також зазначили, що на центральній площі міста зібралися рідні, друзі, побратими, земляки та ті, хто просто знав Валерія, аби разом помолитися та вшанувати останню земну дорогу Валерія Володимировича. Проводжали захисника, схиливши в скорботі голови, з квітами та схиливши коліна.

"Ми втратили ще одного сина. Дуже важко сприймати втрату наших захисників, важко знаходити слова підтримки для рідних. Поховали захисника на місцевому кладовищі разом із матір’ю, одночасно, під гімн нашої держави, яку так віддано захищав Валерій", — підсумували у Світловодській міській територіальній громаді.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що на війні загинув 39-річний віце-президент Федерації шахів України Артем Сачук. Він з перших днів повномасштабного вторгнення перебував у лавах Збройних сил України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.11.2023 14:35