Фото: Leopolis.news

На Львівщині батьки учнів побили і вигнали директора школи, який є прихильником "московської церкви"

У селі Верхня Яблунька Самбірського району Львівщини трапилася сутичка між батьками учнів та директором місцевої школи. Його звинувачують у булінгу дітей та прихильності до "московської церкви".

Відео сутички опублікував у Facebook користувач Володимир Петрович. На кадрах видно, що батьки дітей, які навчаються у школі, силою виганяють директора школи з класу. 

Раніше цього керівника звільнили через цькування учнів. Також йому закидають прихильність до "московської церкви". Однак у червні цього року Львівський апеляційний суд задовольнив його скаргу, і той поновився на посаді. Також чоловіку вдалось стягнути з відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Боринської селищної ради 387318 гривень на свою користь за вимушені прогули роботи та 6000 гривень моральної компенсації. 

Коли ж директор знову вийшов на роботу, то батьки учнів прийшли до навчального закладу і силою витурили його з приміщення.

Нагадаємо, колишній радник Офісу президента Олексій Арестович заявив, що щодо народної депутатки Наталії Піпи розпочато кримінальне провадження через зауваження виконавцю пісень Віктора Цоя у Львові. Відповідне рішення ухвалив Печерський районний суд Києва за його заявою. Він опублікував витяги з документів та наголосив, що суд зобов'язав Державне бюро розслідувань відкрити кримінальне провадження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 14.09.2023 15:37