Фото: ДСНС

На Львівщині через негоду затопило селище Східниця

На Львівщині через негоду затопило селище Східниця. З підтоплених будинків врятовано вже 20 осіб.

Про це повідомляє прес-служба головного управління ДСНС у Львівській області.

Зазначається, що внаслідок проливного дощу частково підтоплено село Східниця, пошкоджено п'ять мостів і 100 житлових будинків. За попередніми даними, жертв і постраждалих немає.

"Близько 18:30 сьогодні, 10 червня, внаслідок проходження сильних опадів, вийшла з берегів річка Східничанка та сталося часткове підтоплення села Східниця Дрогобицького району. Станом на 20:30 врятовано 20 осіб, зокрема п'ятеро дітей", — зазначено в повідомленні.

Крім того, у Національній поліції зазначають, що поблизу селища Східниця перекрито рух автотранспорту. Рух на цьому відрізку ускладнений, правоохоронці просять водіїв користуватися іншими автошляхами.

"Унаслідок сильних опадів та буревію частково затоплено селище Східниця, внаслідок чого по обидва боки від населеного пункту перекрито автошляхи. Поліцейські просять водіїв враховувати це, плануючи маршрут руху. Так, перекрито рух зі Східниці на Старий Кропивник  об’їзд через Залокоть. З іншого боку Східниці перекрито автодорогу на село Урич Стрийського району", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у суботу, 10 червня, у Києві внаслідок зливи сталося підтоплення ділянок доріг на кількох вулицях. Зазначається, що надзвичайних подій через зливу не трапилось.

Додамо, 2 червня у столиці були зафіксовані часткові відключення світла через грозу. Без електрики залишилися жителі трьох районів Києва.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 10.06.2023 22:36