Фото: Рixabay

У Києві через негоду є часткові відключення електрики: де немає світла (відео)

У Києві та області наразі сильні пориви вітру, очікується гроза. Енергетики повідомляють про часткові відключення світла.

Про це повідомляє ДТЕК у Telegram.

Через грозу вже є часткові відключення у Подільському, Оболонському та Святошинському районах столиці та Фастівському і Бучанському районах Київщини.

"Наразі енергетики перейшли у посилений режим роботи та працюють 24/7, аби якомога швидше ліквідувати наслідки негоди", — йдеться в повідомленні.

Рятувальники закликають громадян бути обережними: не ходити поблизу рекламних щитів й триматися подалі від ліній електропередач.

Нагадаємо, виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук заявив, що в Україні можуть почати знову вимикати світло. Наразі енергетична система досі не відновилася після масованих атак Росії.

Повідомлялось, що 1 травня Україна призупинила експорт електроенергії до Польщі. Енергосистема сусідньої країни на цей момент не потребує додаткової електроенергії.

Раніше заступник міністра енергетики Фарід Сафаров заявив, що для підготовки до наступного опалювального сезону Україні необхідно 3,4 млрд доларів. Зокрема, кошти знадобляться для закупівлі необхідних ресурсів та відновлення генерації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 02.06.2023 17:40