Гілка з місця трагедії. Джерело: поліція Львівської області

На Львівщині чоловік помер після падіння гілки під час незаконної порубки дерев

У Стрийському районі Львівської області на чоловіка впала сімнадцятиметрова зрубана гілка. Травмованого виявив лісничий, який саме здійснював обхід ділянки – він і викликав на місце медиків. Проте, попри всі зусилля, врятувати життя пацієнта лікарям не вдалося.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

"Інформація про чоловіка, якого вранці доставили в одну з лікарень у Стрийському районі з важкою травмою голови, надійшла до поліції 29 листопада. Попри зусилля медиків, близько 13.00 пацієнт помер від отриманих тілесних ушкоджень", — йдеться в повідомленні.

До встановлення обставин події залучили слідчо-оперативну групу відділення поліції №2 Стрийського районного управління поліції. Правоохоронці встановили особу померлого — ним виявився 48-річний мешканець Миколаєва Стрийського району.

Також правоохоронці встановили, що травму голови він отримав під час незаконної порубки дерев у лісовому масиві — на нього впала сімнадцятиметрова зрубана гілка. Надалі чоловіка виявив лісничий, він і викликав на місце події бригаду медиків.

"За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок", — додали в поліції Львівської області.

Нагадаємо, що на початку листопада працівники Державного бюро розслідувань передали в управління Національному агентству України з питань розшуку активів заарештований дуб-кругляк вартістю понад 21 мільйон гривень. Деревину виявили під час розслідування незаконної рубки дерев на території заповідника Ківерцівського національного природного парку "Цуманська Пуща" на Волині. Встановлено, що оборудку організували його посадовці та місцевий підприємець.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 30.11.2023 12:51