Фото: vsn.ua

На Львівщині працівника ТЦК вдарили важким предметом по голові, він у лікарні

У Львівській області 17 червня в Яворові напали на працівника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Винуватця уже затримали.

Про це повідомляється на сторінці Львівського обласного ТЦК та СП.

Зазначається, що напад на працівника ТЦК відбувся, коли той супроводжував військовозобов’язаного на проходження військово-лікарської комісії. Військовий отримав закриту черепно-мозкову травму, зараз він у лікарні.

"17 червня 2024 року він, виконуючи свої службові обов’язки, супроводжував військовозобов’язаного громадянина на проходження військово-лікарської комісії. Однак на одній із вулиць на нього напали і вдарили важким тупим предметом по голові. Юрія доставили до місцевої лікарні", — йдеться у повідомленні.

Як зауважили у ТЦК, солдат Юрій наприкінці березня 2022 року отримав травми під час виконання обов’язків на лінії фронту в Миколаївській області. Зокрема, у нього осколкові поранення, опіки обличчя та часткова втрата слуху. Відтак його перевели на службу в РТЦК та СП міста Яворова. Нападника уже знайшли і затримали.

"У березні 2022 року його намагалися вбити росіяни, вороги і окупанти. У червні 2024 року він постраждав уже від своїх, українців, земляків", — розповіли в обласному ТЦК.

Нагадаємо, 11 червня в Одесі працівники одного з військкоматів декілька годин утримували медиків. Через це під будівлею територіального центру комплектування розпочалися протести. До ТЦК Київського району Одеси на виклик прибула бригада медиків "швидкої". Їх замкнули всередині будівлі й утримували впродовж декількох годин. Потім до ТЦК з'їхалися інші медики з увімкненими сиренами та влаштували там акцію протесту. Між ними та військовослужбовцями з військкомату сталося декілька зіткнень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.06.2024 23:33