Бійка між медиками та військовими в Одесі. Скріншот із відео

В Одесі під ТЦК побилися медики "швидкої" та військові: що сталося (відео)

У вівторок, 11 червня, в Одесі працівники одного з військкоматів декілька годин утримували медиків. Через це під будівлею територіального центру комплектування розпочалися протести.

Про це повідомили місцеві Telegram-канали. За їхньою інформацією, до ТЦК Київського району Одеси на виклик прибула бригада медиків "швидкої". Їх замкнули всередині будівлі й утримували впродовж декількох годин.

Потім до ТЦК з'їхалися інші медики з увімкненими сиренами та влаштували там акцію протесту. Між ними та військовослужбовцями з військкомату сталося декілька зіткнень.

Через декілька годин протестів медиків, яких затримали в ТЦК, все ж випустили. До речі, в Одесі бронь від мобілізації для працівників "швидкої" не передбачено.

У ТЦК заявили, що в мережі активно поширюють інформацію про порушення громадського порядку на території Київського районного ТЦК і СП.

"Повідомляємо засоби масової інформації та населення про спільне проведення з правоохоронними органами невідкладних заходів щодо встановлення детальних обставин подій", — уточнили у військкоматі.

Там також закликали утримуватись від поширення дезінформації.

Нагадаємо, що в понеділок працівники військкомату та декілька громадян Мерефи Харківської області побилися на вулиці міста. У територіальному центрі комплектування призначили службову перевірку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.06.2024 17:52