Фото: vsn.ua

У Києві військовий, який втік з частини, побив працівника ТЦК (відео)

У центрі Києва чоловік з кулаками накинувся на працівника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Нападником виявився колишній військовий, який втік із частини.

Про це повідомили у Київському міському ТЦК та СП. 

Зазначається, що інцидент стався ввечері 5 червня поблизу метро "Хрещатик". За інформацією військкомату, чоловік першим підійшов до представників ТЦК та почав провокувати конфлікт.

"Військовослужбовці, не піддавшись на провокації, на законних підставах попросили у чоловіка військово-облікові документи. Натомість він почав погрожувати та вдарив одного з військовослужбовців", — йдеться у повідомленні.

Нападника затримала поліція. Проте причини своєї агресії чоловік пояснити не зміг. Згодом правоохоронці встановили, що чоловік виявився колишнім військовослужбовцем, який з 29.04.2023 року самовільно залишив військову частину.

"Матеріали службового розслідування передані до Державного бюро розслідувань. Відкрите кримінальне провадження за фактом СЗЧ, ведуться слідчі дії", — зауважили у ТЦК.

Нагадаємо, у Звягелі Житомирської області чоловік помер у лікарні після того, як йому стало погано у територіальному центрі комплектування. Прокуратура почала розслідування за фактом смерті військовозобов'язаного.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.06.2024 17:18