Фото ілюстративне зі соцмереж

Смерть чоловіка після відвідування Житомирського ТЦК: прокуратура почала розслідування

У Звягелі Житомирської області чоловік помер у лікарні після того, як йому стало погано у територіальному центрі комплектування. Прокуратура почала розслідування за фактом смерті військовозобов'язаного.

Про це у Telegram-каналі повідомляє Офіс генерального прокурора.

Там зазначили, що Житомирська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом смерті військовозобов’язаного. До ЄРДР внесено відомості із попередньою правовою кваліфікацією — ч. 1 ст. 115 КК України.
 
За даними слідства, громадянина доставили до РТЦК та СП Житомирської області для проходження військово-лікарської комісії. За попередньою інформацією, там у нього стався епілептичний напад. Чоловіка каретою швидкої медичної допомоги доставили до реанімації. 

"2 червня у лікувальному закладі лікарі констатували його смерть. Наразі встановлюються всі обставини події", — додали у прокуратурі.

Там також повідомили, що досудове розслідування здійснюється Звягельським РВП ГУНП в Житомирській області.

Раніше військкоми Житомирського обласного територіального центру комплектування зазначили, що до цього чоловік декілька днів зловживав алкоголем. За словами працівників ТЦК, зранку 29 травня чоловіка "схопив" епілептичний напад, спричинений тривалим вживанням алкоголю.

Нагадаємо, що наприкінці травня в Закарпатській області у приміщенні одного з військкоматів помер чоловік. Тоді проводили службове розслідування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 06.06.2024 13:22