Фото ілюстративне зі соцмереж

У ТЦК на Закарпатті помер чоловік: що кажуть у військкоматі

У Закарпатській області у приміщенні одного з військкоматів помер чоловік. Розпочато службове розслідування.

Про це повідомляє Закарпатський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. 

Зазначається, що у четвер, 23 травня, у військовозобов’язаного, який розташовано в одному з підпорядкованих територіальних центрів комплектування області й за висновками військово-лікарської комісії був придатним до служби, різко погіршилося самопочуття.

"Йому надали домедичну допомогу та викликали бригаду "швидкої", яка по приїзду констатувала смерть. Висловлюємо співчуття рідним та близьким", — йдеться у повідомленні

Наразі за даним фактом призначено службову перевірку. Водночас у військкоматі додають, що, "на жаль, трапляються випадки, коли медики ВЛК визнають військовозобов’язаних придатними до служби, але згодом відбуваються трагедії".

Зазначимо, що це не перший подібний випадок. Раніше, а саме 5 травня, в Саксаганському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки у Кривому Розі помер військовозобов'язаний. У нього різко погіршилося здоров’я, з’явилися ознаки епілептичного нападу. У ТЦК додали, що співробітники патрульної поліції, які прибули за викликом, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу.

"Різке погіршення здоров’я військовозобов’язаного супроводжувалось ознаками епілептичного нападу. Негайно викликали швидку медичну допомогу, до прибуття якої військовозобов’язаному надавалася домедична допомога", — йдеться в повідомленні служби зв’язків із громадськістю Дніпропетровського ОТЦК та СП.

Нагадаємо, що на початку квітня співробітники територіального центру комплектування доставили 41-річного Андрія Панасюка у Хмельницький обласний військкомат. А через два дні після цього чоловік помер у лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 24.05.2024 10:04