Фото: Нацполіція

На Львівщині водій на швидкості влетів на АЗС та протаранив дві автівки: виникла масштабна пожежа (фото)

У понеділок, 26 серпня, на території автозаправної станції (АЗС) у селі Раковець на Львівщині трапилась масштабна дорожньо-транспортна пригода. Водій легковика, якому стало зле за кермом, в'їхав на швидкості на заправку та протаранив бензоколонку та два автомобілі. Внаслідок автопригоди виникла пожежа.

Про це повідомила прес-служба поліції Львівської області.

Надзвичайна подія трапилася 26 серпня о 12:10. Як попередньо встановили поліцейські, 32-річному водію автомобіля BMW під час руху стало зле. Львів'янин втратив контроль над транспортним засобом та заїхав на територію автозаправної станції, де зіткнувся з бензоколонкою та двома іншими автомобілями — мікроавтобусом Volkswagen Transporter та легковиком Nisan.

"Внаслідок зіткнення бензоколонка зайнялась і вогонь перекинувся на Nisan, у салоні якого, на щастя, нікого не було", — розповіли у поліції.

Автомобіль Nisan був суттєво пошкоджений вогнем. Водії BMW та Volkswagen Transporter доставлені до лікарні. Наразі медики уточнюють їхні діагнози.

Після ліквідації пожежі на місці події працюють слідчі та співробітники інших підрозділів поліції Львівщини. Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання правової кваліфікації.

Дтп раковець

Усі фото: Нацполіція

Нагадаємо, ввечері 23 серпня у Закарпатській області автівка злетіла у кювет та перекинулася. Водій загинув.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.08.2024 17:48