Фото: патрульна поліція Києва

У Києві сталася масштабна ДТП за участі шести автівок, винуватець був п'яний, — соцмережі (фото)

У п'ятницю, 23 серпня, у Києві сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участі шести автівок. Винуватець, попередньо, був напідпитку.

Про це повідомили місцеві пабліки.

За інформацією Telegram-каналів, аварія сталася близько 11:00. Зокрема, на вулиці Леся Курбаса зіткнулися Toyota Camry, ЗАЗ 1102, Ford Focus, Renault, BMW та Skoda.

Як запевняють очевидці, водій Toyota не впорався з керування та влетів в інші автівки. До того ж, попередньо, винуватець ДТП перебував за кермом у стані дуже сильного алкогольного сп'яніння.

"Прилад Драгер, на якому перевірили водія, зашкалював", — наголошують у пабліках.

Внаслідок аварії доволі серйозні травми отримав водій ЗАЗ. Його госпіталізували із підозрою на закриту черепно-мозкову травму та чисельними рваними ранами тіла.

Водночас правоохоронці підтвердили інформацію про ДТП, але не розповіли жодних подробиць. Натомість у поліції попередили, що через аварію рух транспорту ускладнений у напрямку вулиці Гната Юри.

Нагадаємо, 21 серпня президент футбольного клубу "Інгулець" Олександр Поворознюк потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. На футбольного функціонера було складено протокол за порушення правил дорожнього руху.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.08.2024 13:35