Фото: Нацполіція

На Львівщині жінка молотком вбила свого співмешканця, а тіло скинула у рів

У Львівській області 50-річну жінку підозрюють у вбивстві свого співмешканця. Їй загрожує 15 років тюрми.

Про це повідомила поліція Львівщини.

Як встановило слідство, 21 серпня близько першої години ночі між 50-річною мешканкою одного з сіл Львівщини та її співмешканцем-однолітком виник конфлікт. У ході сварки жінка завдала чоловікові численних ударів молотком по голові. Через отримані травми чоловік помер.

Щоб приховати сліди злочину та уникнути відповідальності, жінка, переконавшись, що співмешканець помер, винесла тіло з будинку та кинула його у рів. Після цього підозрювана прибрала місце злочину та заховала знаряддя вбивства.

Згодом тіло загиблого виявили сусіди, які й повідомили про це у поліцію.

"Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, повідомили їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Одеській області двох підлітків судитимуть за зґвалтування 37-річної односелиці. У поліції регіону заявили, що хлопці побили та напали на жінку, а свої дії зняли на телефон.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.08.2024 11:33