Фото: Нацполіція

На Львівщині зіткнулися мікроавтобус та легковик, багато постраждалих (фото)

Ввечері 31 травня у Львівській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі мікроавтобуса Volkswagen Transporter та легковика Mazda 6. Постраждали дев'ятеро людей.

Про це повідомила поліція Львівської області. Зазначається, що аварія сталася близько 23:10 на вулиці Промисловій у Червонограді. 

Правоохоронці встановили, що мікроавтобус Volkswagen Transporter, яким керував 41-річний житель Волинської області, зіткнувся із легковиком Mazda 6 під керуванням мешканця одного з сіл Червоноградського району.

У Червонограді в ДТП постраждали дев’ять людей

Фото: Нацполіція

Внаслідок ДТП постраждали дев'ятеро людей. Зокрема, водій легковика та два його пасажири — чоловіки віком 26 і 47 років — обидва з Червонограда. Також поранення отримали водій та п’ять пасажирів мікроавтобуса — 17-річний хлопець і 55-річна жінка з Червоноградського району та три жительки Волинської області віком 34, 38 і 41 рік.

"За фактом слідчі Червоноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Правоохоронці встановлюють обставини події", — йдеться у повідомленні.

У Червонограді в ДТП постраждали дев’ять людей

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, 29 травня у Вінницькій області автобус зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок аварії постраждали 11 осіб.

Також 28 травня у Києві трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода. У Дніпровському районі столиці маршрутка наїхала на чоловіка. Від отриманих травм він загинув на місці трагедії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.06.2024 13:16