Дмитро Кулеба. Джерело: МЗС України

На міністра закордонних справ Кулебу напав собака (фото)

Пізно ввечері у неділю, 11 лютого, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив, що на нього напав великий пес під час прогулянки. 

Про це очільник МЗС України написав в Instagram stories, де й показав фото своєї закривавленої ноги зі слідами собачих укусів.

За словами Кулеби, під час прогулянки зі своїми вихованцями на них напав чужий собака. 

"Собак треба любити, але й тримати на повідках. Великий собака, якого вигулювали без повідка, напав на моїх під час прогулянки. І принагідно на мене", написав міністр.

За словами очільника МЗС, він звернувся до медиків за допомогою, які "підрихтували" його ногу. Кулеба зазначив, що на зміні була інтерн з Індії, яка після повномасштабного вторгнення країни-агресора залишилася вчитися і працювати в Україні. 

"Символічно, що саме на мою травму якраз чергувала інтерн з Індії, яка залишилася вчитися  і працювати в Україні після вторгнення", написав міністр.

 кулебу покував собака

Скріншот зі сторіс в Іnstagram

Нагадаємо, у січні міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів про свої музичні вподобання. Одним з найулюбленіших напрямом музики для дипломата є хіп-хоп. За словами політика, йому подобаються два гурти, які виконують свої пісні у цьому стилі - це "Бумбокс" і "Курган & Агрегат".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.02.2024 13:33